مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشگاهی رویش و تقدیر از استعداد های برتر فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه همراه با ...
نشست دبیران کل انجمنهای علمی دانشجویی به مدت چهار روز از یکشنبه ۱۴ تا چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه، با حضور ...
دوره پایتون مقدماتی در اسفندماه ۱۴۰۳ توسط انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری دانشگاه محقق اردبیلی ...
دوره جامع ICDL ز دوم اسفندماه ۱۴۰۳ توسط مرکز سازمان فنی و حرفهای کشور با همکاری انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی ...
اردوی گردشگری یکروزه قزوین (ویژه دانشجویان خانههای دانشجویی دختران) روز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ توسط اداره امور فرهنگی خانههای دانشجویی ...
جشنواره رویش (دوره اول) جشن فارغ التحصیلی دانشجویان افغانستانی دانشگاههای استان تهران به همت کانون علمی فرهنگی نخبگان افغانستان و ...
جلسه همفکری به منظور برنامهریزی و برگزاری نمایشگاه قرآن، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مشاوران، مدیر فرهنگی، مدیر ...
اردوی راهیان پیشرفت شیراز از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ بهمن ماه با حضور ۸۰ نفر از دانشجویان توسط اداره امور ...
نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی فجر (ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی) توسط واحد کانونهای فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی معاونت ...
«راهیان نور؛ بهشت خاکی ۱۴» ویژه دانشجویان دانشگاه علامهطباطبائی در اسفندماه ۱۴۰۳ توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبایی در جهت پیشبرد اهداف ذیل است:
تحلیل وضعیت موجود: با برگزاری جلسات مشورتی با دانشجویان، اساتید و کارکنان، وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تحلیل میشود و نقاط قوت و ضعف آن شناسایی میگردد.
شناسایی سلایق و توانمندیها: از طریق نظرسنجیها و کارگاهها، سلایق و توانمندیهای مختلف دانشجویان شناسایی میشود و بر اساس آنها برنامهریزی لازم انجام میگیرد.
ایجاد بستر مناسب: با راهاندازی انجمنها و کانونهای مختلف، فضایی برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی فراهم میشود که استعدادهای دانشجویان به درستی شناسایی و به کار گرفته شوند.
هماهنگی با معاونت دانشجویی: همکاری با معاونت دانشجویی به منظور بهینهسازی خدمات ارائه شده به دانشجویان و جلوگیری از تداخل در خدمات انجام میگیرد.
افزایش مسئولیتپذیری دانشجویان: برنامههایی طراحی میشود که دانشجویان را به مشارکت در مدیریت دانشگاه ترغیب کند، نظیر تشکیل کمیتههای دانشجویی.
تسهیم تجربیات: نشستهای مشترکی بین دانشجویان و استادان برگزار میشود تا تجربیات و ایدهها به ویژه با استادان دارای روحیه تعاملی تبادل گردد.
استفاده از فناوریهای نوظهور: با بهرهگیری از فناوریهای جدید و هوش مصنوعی، فرآیندهای تعاملی و تولید محتوای فرهنگی تسهیل میشود.
ایجاد محیط آرام و علمی: فضایی آرام و نشاطآور ایجاد میشود که فرهنگ و ارزشهای ایرانی اسلامی حفظ و ترویج گردد.
تقویت روحیه خودباوری: برنامههایی برای افزایش خودباوری و یادگیری در دانشجویان طراحی میشود و فعالیتهای خلاقانهای برای اساتید و دانشجویان فراهم میگردد.
توسعه همکاریهای فرهنگی: همکاری با مراکز فرهنگی و هنری معتبر انجام میشود و از ظرفیتهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بهرهبرداری میشود.
تعامل با کانونها و انجمنها: جلسات مستمری با کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی برگزار میشود تا نظرات و پیشنهادات آنها در جهت افزایش نشاط فرهنگی و ترویج آزاداندیشی مورد استفاده قرار گیرد.
حمایت از نشریات دانشجویی: از رشد نشریات دانشجویی حمایت میشود و مسابقات فرهنگی برگزار میگردد تا فضای پرسشگری و نقد خردورزانه تقویت شود.