۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۰۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
خانه نشریات دانشگاهی نشست تخصصی نقد و بررسی نشریات دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران سه ‌شنبه 16 مهر 98 ساعت 10:30 تا 12:30 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.
خانه نشریات دانشگاهی نشست تخصصی نقد و بررسی نشریات دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران سه ‌شنبه 16 مهر 98 ساعت 10:30 تا 12:30 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.

به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه می‌شود و در صورت وجود ظرفیت؛ حضور سایر علاقه‌مندان بلامانع است.در پایان، فعالین نشریات ناهار میهمان معاونت فرهنگی دانشگاه خواهند بود.

ثبت نام تلفنی: 48393518    مهلت تا 14 مهر 98