نشست قدردانی از برگزیده های کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در هفتمین جشنواره ملی رویش برگزار شد

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۰۴ اخبار فرهنگی کانون ها
نشست قدردانی از برگزیده های کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در هفتمین جشنواره ملی رویش با حضور دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمد امیرپناهی مدیر فرهنگی دانشگاه، کارشناسان کانونها و دبیران کانونها عصر امروز سه شنبه 16 مهر 1398 در تالار گفتگو این معاونت برگزار شد.

در ابتدای برنامه دکتر غفاری به ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیتهای کانونها در مهر 1398 پرداختند که مهمترین مواردی که ایشان بیان داشت:

- مشارکت و جذب بیش از 120 دانشجوی نو ورود در کانونها

- تعداد فعالیت کانونها از اول مهر تا کنون 22 فعالیت و تا آخر مهر به بیش از 50 برنامه خواهد رسید و بزرگداشت حافظ از برنامه هایی است که در هفته آینده برگزار می شود.

- هماهنگی و کار تیمی بین کانونها از دیگرمواردی است در بین کانونها بیشتر مورد توجه است.

- تاسیس کمیته های کانونهای دانشگاه که در حال شکل گیری است.

- کسب 8 رتبه برگزیده در هفتمین جشنواره رویش توسط کانونهای دانشگاه علامه طباطبائی

- آقای اکبریان به عنوان عضو شورای دبیران کانونها در وزارت علوم انتخاب و معرفی شدند

- در بعد مدرسه تابستانه کانون عکس و فیلم و کانون صنایع دستی فعال بودند و مابقی کانونها نیز شاهد فعالیتهای چشمگیری از آنها بودیم.

در ادامه نشست دبیران کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و قرآنی به بیان دیدگاه ها و درخواست های خود با مسئولین دانشگاه پرداختند که در خاتمه برنامه دکتر سلیمی به ارائه پیشنهاد و پاسخ به آنها برآمد.

در این نشست دکتر سلیمی بیان داشت: این اولین حضور من در جمع کانونهای دانشگاه در شروع سال تحصیلی 98 است و خوشحالم که در جمع شما حضور دارم، چرا که کانونهای سابق و لاحق در دانشگاه کارشان این است که حال خوب و نشاط را به بقیه منتقل کنند. و این رویش امید در شماست و بنده و همکارانم در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا از فعالیتهای شما و کانونهای دانشگاه حمایت کنیم. حضور کانونها در حیات جدید دانشگاه، با توجه به سمت و سوی فعالیت دانشجو که در حال دگرگون شدن است، باید عرض کنم که کانونها این موقعیت را دارند که به معنای واقعی کانون و مرکز اصلی فعالیتهای دانشگاه بدل شوند. ایشان در ادامه به پرسش ها و درخواست های دانشجویان پاسخ داد:

- نماینده کانونها و انجمن های علمی دانشجویی در جلسات شورای فرهنگی حضور داشته باشند.

- در اختیار قرار دادن تنخواه گردان برای پیشبرد فعالیتهای کانونها در صورتی که کانونها برنامه های خود را با برآورد دقیق ارائه دهند.

- در دوره جدید علاوه بر جذب کارشناسان خوب و جوان در معاونت فرهنگی، حدود 200 استاد جدید در دوران بنده وارد دانشگاه شدند که اکثر آنها جزو افتخارات دانشگاه هستند.

- تعمیر و تجهیز استودیو صدا برای کانون گویندگی و صدا

- قرار دادن استارت آپی از ایده برگزیده یکی از کانونها که در جشنواره رویش حایز رتبه نخست شده بود با عنوان (کارخانه نرم افزار سازی فرهنگی)

- پیگیری روند چاپ آثار دانشجویی در زمان کمتر و تسهیل این مهم

در پایان از برگزیده های جشنواره رویش با اهداء لوح سپاس از کانونهای دانشگاه علامه طباطبائی توسط ریاست این دانشگاه قدردانی بعمل آمد.

گفتنی است در اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رویش که شهریور 1398 در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب مقام دوم در هفتمین جشنواره ملی رویش، با کسب ۸ مقام اول، رکوردشکنی کرد. ۶ کانون این دانشگاه به‌‌همراه ۲ دانشجو مجموعا ۸ مقام اولی را برای دانشگاه علامه طباطبائی به ارمغان آوردند.

در این جشنواره کانون‌های کتاب‌ و کتابخوانی، ایران‌شناسی و گردشگری، قرآن و عترت، خبر و رسانه، ‌صنایع دستی و هنرهای تجسمی و طنز و کاریکاتور دانشگاه علامه طباطبائی، در بخش کانون‌های جشنواره مقام اول را کسب کردند و آرزو سبزوار قهفرخی در بخش شعر کلاسیک و محمدصالح رضاداد در بخش ایده برتر مقام اول را در قسمت فردی جشنواره کسب کردند. این دانشگاه مجموعا ۸ مقام اول را از آن خود کرد و همچنین بیشترین مقام برگزیده را بدست آورد.

این اتفاق به‌نوعی رکورد‌شکنی دانشگاه علامه طباطبائی در کسب مقام اول است زیرا تاکنون به این تعداد مقام اول را کسب نکرده بود. در جشنواره سال گذشته ۴ مقام اول و ۱۰ مقام دوم و سومی سهم این دانشگاه از ششمین جشنواره ملی رویش بود اما امسال با کسب ۸ مقام اول بهترین عملکرد این دانشگاه از سال‌های پیش رقم خورد.