بزرگداشت روز حافظ به همت انجمن علمی‌دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۱۸ اخبار فرهنگی انجمن ها کانون ها
مراسم بزرگداشت روز حافظ به همت انجمن علمی‌دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور دکتر سعید حمیدیان، دکتر نوید نادری و دکتر مهدی دادخواه‌تهرانی شنبه ۲۰ مهر‌ماه ۱۳۹۸ در سالن شهید عضدی دانشکده‌ی ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار شد.

روز حافظ در تقویم ایرانی، 20 مهرماه را به خود اختصاص داده است. بزرگداشت حافظ، هرساله بهانه خوبی برای گردهمایی دوستداران ادبیات فارسی، شعر، فلسفه، منطق و عرفان است.

همچنین شب شعر و قصه۱ « بزرگداشت حافظ » به همت کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی ۲۱ مهر ۱۳۹۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با حضور شاعران  ناصر فیض، سعید طلایی و چندی از برگزیدگان جشنواره خوارزمی و دانشجویان به همراه ویژه برنامه حافظ خوانی برگزار شد.