اعلام اسامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در ششمین اردوی طریق رضوی (همزمان با شهادت حضرت امام رضا علیه السلام)

هر ساله در ایام شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و سالروز رحلت حضرت رسول اکرم(ص) تعداد زیادی از دلدادگان به خاندان اهل بیت (ع) و بخصوص امام هشتم، عزم زیارت با پای پیاده می کنند .
این برنامه همزمان با ایام رحلت پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع) برگزار می شود.
لیست اسامی نهایی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برای شرکت در ششمین اردوی طریق رضوی (همزمان با شهادت حضرت امام رضا علیه السلام)

نیره  هاشمی

مشکات  چراغلو
زهرا  شاهانی
نجمه  قدکساز

با توجه به اینکه تعداد آقایان به حد نصاب نرسید  در این مرحله اردو فقط با حضور خانم ها (با قرعه کشی انجام شده) برگزار می شود.

توضیحات:

هر ساله در ایام شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و سالروز رحلت حضرت رسول اکرم(ص)  تعداد زیادی از دلدادگان به خاندان اهل بیت (ع) و بخصوص امام هشتم، عزم زیارت با پای پیاده می کنند .

این حرکت عظیم فرهنگی فرصت های ناب و معنوی را برای مخاطبان دانشجویی فراهم نموده که با خیل مشتاقان زائر پیاده حضرت امام رضا(ع) همراه است.

ششمین دوره طریق رضوی دانشجویان زائر پیاده حضرت امام رضا(ع) امسال از تاریخ 4 الی 7 آبان ماه در مشهد برگزار می شود. دانشجویان زائر پیاده حضرت امام رضا (ع)) در قالب یک روز پیاده روی دسته جمعی از ملک آباد (35 کیلومتری مشهد در جاده نیشابور)به سمت حرم مطهر رضوی حرکت و در نهایت  دو شب در مشهد اسکان خواهند داشت. موارد  ذیل در خصوص برگزاری برنامه فوق اعلام می گردد خواهشمند است به دقت مطالعه نمایید.

1-این برنامه فقط به صورت کاروانی و با حمایت و پشتیبانی دانشگاه مربوطه برگزار می شود و هر گونه سفر و یا حضور در مشهد خارج از برنامه فوق مورد تایید نمی باشد.

2-سفر گروهی زیارت پیاده مستلزم داشتن روحیه اخلاقی و معنوی مطلوبی بوده و نیازمند تبعیت از مدیریت کاروان بعنوان مسئول و راهنمای سفر گروهی می باشد.

3- محل اسکان دانشجویان در برنامه طریق رضوی سالن های ورزشی ، حسینیه و مجتمع های دانشگاهی که به موکت مفروش شده است می باشد.

4- کلیه خدمات از قبیل اسکان و تغذیه در برنامه طریق رضوی (برنامه کامل بعد از ثبت نام و تایید نهایی اعلام می شود) در مشهد به صورت رایگان ارائه خواهد شد و دانشجویان فقط مبلغ 10 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.

5-هزینه رفت و برگشت (ایاب ذهاب) بر عهده دانشجو و با مدیریت دانشگاه مربوطه می باشد.

6-  برنامه زمانبندی ثبت نام:

ثبت نام دانشجویان در سامانه

15 الی  22 مهر

اعلام و اختصاص سهمیه به دانشگاه از طریق سامانه و ثبت نهایی دانشجویان توسط مسئول مربوطه

27 مهر الی 29 مهر

هماهنگی های اعزام توسط دانشگاه

29 مهر الی 3 آبان

برنامه کلی سفر:

حرکت گروهی و کاروانی از طرف دانشگاه به سمت مشهد مقدس

جمعه ۳ آبان و شنبه ۴آبان

35 کیلومتر پیاده روی در جاده نیشابور به مشهد

یک شنبه 5 آبان

اسکان در مشهد و حضور در برنامه های فرهنگی و زیارتی

دوشنبه 6 آبان

اسکان در مشهد و حضور در برنامه های فرهنگی و زیارتی

و بازگشت

سه شنبه 7 آبان

7- تاکید می شود که دانشجویان از آوردن وسایل غیر ضروری(چمدان،ساک بزرگ ،اشیا قیمتی و ...) خوداری نموده و فقط لوازم مورد نیاز در طول سفر را به همراه داشته باشند. آوردن لباس گرم ضروری است.

8-یکشنبه ۵ آبان: آغاز پیاده روی از ساعت ۶ صبح، صرف صبحانه و ناهار در موکب های بین راه، اسکان دانشجویان در مشهد از ساعت ۱۸

9- زمان حرکت روز شنبه 4 آبان 1398 ساعت 14-15 از مقبره الشهدا واقع در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی (دهکده المپیک-میدان ورزش)

10-   دانشجویان می توانند با مراجعه به سامانه http://www.refahedanesh.com/ اطلاعات کامل در این خصوص را مطالعه نمایند .