‌دوره آموزش کمک‌های اولیه‌‌ به همت کانون هلال احمر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۱۴ اطلاعیه ها کانون ها
کانون هلال احمر دانشگاه علامه طباطبائی ‌دوره آموزش کمک‌های اولیه‌‌ را از ۱۶ آبان ۱۳۹۸ در روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۷ برگزار می‌کند.
 ‌دوره آموزش کمک‌های اولیه‌‌  به همت کانون هلال احمر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود
کانون هلال احمر دانشگاه علامه طباطبائی ‌دوره آموزش کمک‌های اولیه‌‌ را از ۱۶ آبان ۱۳۹۸ در روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۷ برگزار می‌کند.

سرفصل‌های این دوره:
ارزیابی اولیه مصدوم، مدیریت صحنه حادثه، تریاژ مصدومان، شکستگی‌ها، انواع خونریزی، سوختگی، احیای قلبی-ریوی، حمل مصدوم، مواجهه با گرمازدگی و شرما زدگی، مار و عقرب‌زدگی و...

محل برگزاری: بلوار کریمخان‌زند، ابتدای عضدی شمالی، پلاک ۷۶، ساختمان قدیم معاونت فرهنگی دانشگاه‌‌

هزینه‌ی شرکت در دوره : ۲۵ هزار تومان ‌‌

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام: کپی شناس‌نامه، کپی کارت ملی و ۲ قطعه عکس ۳x۴ .‌‌
توجه داشته باشید بدون ارائه مدارک مورد نیاز، امکان حضور در دوره وجود ندارد‌‌

توضیح تکمیلی:
ظرفیت دوره ۱۵ نفر می‌باشد و اولویت ثبت‌نام با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کنند.‌‌

برای ثبت نام به آیدی helal_atu‌‌@ پیام بدهید!