تریبون آزاد با موضوع حقوق دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۵۳ اخبار فرهنگی تشکل ها
این برنامه به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی و با موضوع "حقوق دانشجویی" ۱۳ آیان 1398 در در سالن شهید همت دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، که شاهد استقبال خوب از جانب دانشجویانی بودیم که برای رساندن مطالبات خود به گوش مسئولین دانشگاه گرد هم آمده بودند.
تریبون آزاد با موضوع حقوق دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

این برنامه به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی و با موضوع "حقوق دانشجویی" ۱۳ آیان 1398 در در سالن شهید همت دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، که شاهد استقبال خوب از جانب دانشجویانی بودیم که برای رساندن مطالبات خود به گوش مسئولین دانشگاه گرد هم آمده بودند.

در این تریبون ازاد بیش از 20 نفر از دانشجویان به ارائه نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مسائل روز دانشگاه پرداختند.