۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۷۴ اطلاعیه ها انجمن ها
انجمن علمی دانشجویی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی سلسه جلسات ژورنال کلاب انجمن علمی - دانشجویی روانشناسی با موضوع: ذهنی سازی بدنی شده ی والد: چگونه رقص غیرکلامی میان والدین و نوزادان کارکرد اجتماعی هیجانی کودکان را پیش بینی می کند؟ با حضور دکتر مهدی خانجانی، دکتر احمد برجعلی را دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸ در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار می کند.
انجمن علمی دانشجویی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی سلسه جلسات ژورنال کلاب انجمن علمی - دانشجویی روانشناسی با موضوع: ذهنی سازی بدنی شده ی والد: چگونه رقص غیرکلامی میان والدین و نوزادان کارکرد اجتماعی هیجانی کودکان را پیش بینی می کند؟ با حضور دکتر مهدی خانجانی، دکتر احمد برجعلی را دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸ در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار می کند.