سومین دوره مسابقه بزرگ کتابخوانی رویین دژ

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۲۸۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها تشکل ها
کتاب رویین دژ مطالبی را پیرامون عفاف بیان می کند. این کتاب ابتدا به برخی از مصادق عفاف، مثل: عفاف فطری، عفاف چشمی، عفاف فکری، عفاف رفتاری و عفاف پوششی می پردازد و سپس عفاف در خانواده را بررسی می کند. 1. عفاف در قبل از ازدواج، 2. عفاف در ازدواج، 3. عفاف در بعد از ازدواج، 4. عفاف در تولد و تربیت فرزند از جمله مباحث مطرح شده در بخش عفاف خانواده است.
سومین دوره مسابقه بزرگ کتابخوانی رویین دژ
 کتاب رویین دژ  مطالبی را پیرامون عفاف بیان می کند. این کتاب ابتدا به برخی از مصادق عفاف، مثل: عفاف فطری، عفاف چشمی، عفاف فکری، عفاف رفتاری و عفاف پوششی می پردازد و سپس عفاف در خانواده را بررسی می کند. 1. عفاف در قبل از ازدواج، 2. عفاف در ازدواج، 3. عفاف در بعد از ازدواج، 4. عفاف در تولد و تربیت فرزند از جمله مباحث مطرح شده در بخش عفاف خانواده است.

تاریخ برگزاری مسابقه اینترنتی: ۱۵ آذر

ثبت نام از طریق ربات تلگرامی: Rooyindezh_bot@

علاقه مندان برای تهیه کتاب می توانند به خانه کتاب دانشگاه علامه طباطبایی(روبروی مقبره الشهدا) یا دفاتر بسیج دانشجویی در دانشکده ها مراجعه نمایند.