۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۰۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
خانه نشریات دانشگاهی نشست انتقال تجربه نشریات برتر دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران را سه ‌شنبه 28 آبان 98 ساعت 10 تا 12 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌کند.
نشست انتقال تجربه نشریات  برتر دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران
خانه نشریات دانشگاهی نشست انتقال تجربه نشریات  برتر دانشجویی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران را سه ‌شنبه 28 آبان 98 ساعت 10 تا 12 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌کند.

به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه می‌شود. در صورت وجود ظرفیت؛ حضور سایر علاقه‌مندان بلامانع است.در پایان، فعالین نشریات ناهار میهمان معاونت فرهنگی دانشگاه خواهند بود.

مهلت تا 27 آبان 98  و ثبت نام تلفنی: 48393518