دومین دوره انتخابات شورای اجرایی و کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد.

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۴۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دومین دوره انتخابات شورای اجرایی و اعضای دانشجویی کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی سه‌شنبه 21 آبان 1398 از ساعت 15 الی 19 در دانشکده حقوق با حضور اعضای مجمع دانشگاه و مدیر امور فرهنگی برگزار شد.
در این نشست ابتدا نمایندگان مجمع به بیان مشکلات خود پیرامون روند اجرایی برنامه ها، مسائل مالی و ... پرداختند. سپس دکتر نقیزاده رئیس مرکز رشد دانشگاه در مورد فعالیت های مرکز و نحوه همکاری انجمن های علمی توضیحاتی را ارائه کردند. همچنین ایشان قول دادند تا از فعالیت انجمن ها در راستای طرح های کارآفرینی حمایت لازم به عمل آید.
در ادامه کاندیدای بخش های مختلف نیز به معرفی برنامه های خود پرداخته و در پایان اعضای مجمع آرای خود را به صندوق های رای انداختند.

اسامی منتخبین به شرح زیر می باشد:

اسامی منتخبین کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی
1- علی قلیزاده | روزنامه نگاری