پیام تسلیت رئیس و هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت درگذشت جهادگر جوان دانشگاه علامه طباطبائی
در پی درگذشت ناگهانی جهادگر جوان حسین علیمرادی (دبیر سابق کانون خیریه دانشگاه علامه طباطبائی و موسس خیریه دست یاری به دشتیاری، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی پیام تسلیتی را صادر کرد.
متن این پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هر چند که جامعۀ دانشجویی مهم ترین رکن دانشگاه های کشورند اما معدود دانشجویانی هستند که همچون ستاره آسمان جامعۀ دانشگاهی را درخشان می سازند. جامعۀ امروز ایران به یمن روشنایی این ستاره های تابناک در مقابل دشواری های بزرگ ایستاده و راه تعالی را هموار می سازد.
حسین علیمرادی از جمله این چهره های درخشان بود که نه تنها در دوران دانشجویی راه را برای تأسیس یکی از بزرگترین کانون های خیریه دانشجویی کشور گشود و با فعالیت های سازنده خود چهرۀ فعالیت فرهنگی در دانشگاه را دگرگون ساخت بلکه با بنیاد گذاردن مدارس گوناگون و گسترش خدمات آموزشی مردم نهاد در منطقۀ دشتیاری، به یکی از شخصیت های اصلی تحول آفرین در فضای آموزش و پرورش منطقۀ سیستان و بلوچستان مبدل شد. با تلاش او و همیاری دانشجویان همراهش نام دانشگاه علامه طباطبائی در فضای آموزشی آن منطقه درخشید و طریقی آغاز گشت که با شکوفایی دانش و آگاهی در بین دانش آموزان این منطقۀ تاریخ ساز پایان خواهد پذیرفت.
درگذشت این جوان علامه ای فداکار که راحت تحصیل در آن سوی مرزها را با سختی خدمت به هموطنان نیازمندش معامله نکرد ضایعه ای باورنکردنی است که از سوی جامعۀ دانشگاهی علامه طباطبائی این مصیبت را به خانواده محترم، همراهان گرامی اش و جامعۀ خیرین و اهالی منطقۀ دشتیاری سیستان و بلوچستان تسلیت می گویم.
هر چند که نام و آوازه و یادگارهای آن ستاره درخشان همواره در آسمان فرهنگ و آموزش ایران خواهد درخشید.
حسین سلیمی
همچنین در پی عروج شهادت گونه جوان جهادی حسین علیمرادی، هیات رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی نیز پیام تسلیتی خطاب به خانواده و دوستان این جوان عرصه جهاد علمی و فرهنگی صادر کرد.
متن این پیام به این شرح است:
امروز جوانی برای همیشه چشم از جهان فرو بست که چشم های بسیاری را به سوی مظلومیت و محرومیت مردم سرزمینش باز کرده بود.
حسین علیمرادی دبیر اسبق کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر عامل موسسه مردم نهاد دست یاری به دشتیاری از بین ما پر کشید. جوانی که مهاجرت به دیار غرب را فراموش کرد و در وطن ماند تا با دستان بخشنده و قلب مهربانش بذر امید را در دل و جان کودکان دشتیاری بکارد. کودکان و جوانانی که بعد از اردوهای جهادی کانون خیریه، کشورشان ایران و حس وطن دوستی به آن را شناختند. کانون فرهنگی خیریه از سال ۱۳۹۳ شروع به فعالیت کرد و پس از برگزاری چهار اردوی جهادی در منطقه دشتیاری موفق به ساخت ۲۳ مدرسه در محرومترین منطقه آموزشی کشور شد. ساخت ۲۳ مدرسه و افزایش تعداد قبول شدگان داوطلبان این منطقه در دانشگاه باعث میشود که جوان قصه ی ما در حافظه مردمان شریف و پاک این منطقه ماندگار شود.
هیات رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی با ارج نهادن به مقام این جوان برومند و دانش آموخته جهادگر, عروج شهادت گونه وی را به حضور خانواده ارجمند علی مرادی، خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی، دوستان و همراهان جهادگرش و مردم شریف دشتیاری تسلیت می گوید.
نظر شما :