نشست نقد و بررسی عملکرد شورای نگهبان در انتخابات با حضور عضو حقوقدان شورای نگهبان

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۶۳ اطلاعیه ها تشکل ها
نشست نقد و بررسی عملکرد شورای نگهبان در انتخابات با حضور دکترهادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه 19 آذر ماه 1398 در آمفی تئاتر دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه برگزار می شود.
نشست نقد و بررسی عملکرد شورای نگهبان در انتخابات با حضور دکترهادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه 19 آذر ماه 1398 در آمفی تئاتر دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه برگزار می شود.
مهمترین مباحث:
نظارت استصوابی در انتخابات یا انتخابات آزاد؟
معیارهای انتخاب یک رجل سیاسی؟
معیارهای تایید صلاحیت افراد؟