نشست انتقال تجربه نشریات برتر دانشجویی؛ نشریه نویسا

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۸۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
نشست انتقال تجربه نشریات برتر دانشجویی به همت خانه نشریات دانشگاهی و با ارائه مدیرمسئول و سردبیر نشریه علمی نویسا ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران یکشنبه 24 آذر ۹۸ ساعت ۱۰ تا ۱۲ تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
نشست انتقال تجربه نشریات برتر دانشجویی؛ نشریه نویسا
نشست انتقال تجربه نشریات  برتر دانشجویی به همت خانه نشریات دانشگاهی و با ارائه مدیرمسئول و سردبیر نشریه علمی نویسا ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران یکشنبه 24 آذر ۹۸ ساعت ۱۰ تا ۱۲ تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه می‌شود. در صورت وجود ظرفیت؛ حضور سایر علاقه‌مندان بلامانع است.در پایان، فعالین نشریات ناهار میهمان معاونت فرهنگی دانشگاه خواهند بود.
ثبت نام تلفنی: ۴۸۳۹۳۵۱۸    مهلت ثبت نام تا 23 آذر ۹۸