"آن بیست‌وسه نفر" در دانشگاه علامه طباطبایی اکران شد

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۰۵ اخبار فرهنگی کانون ها
کانون فیلم ‌و عکس و کانون کتاب‌ و کتاب‌خوانی دانشگاه علامه طباطبایی فیلم سینمایی "آن بیست‌وسه نفر" را سه‌شنبه ۱۹ آذرماه ساعت ۱۳ در آمفی تئاتر دانشکده حقوق‌ و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی اکران کرد.
"آن بیست‌وسه نفر" در دانشگاه علامه طباطبایی اکران شد
کانون فیلم ‌و عکس و کانون کتاب‌ و کتاب‌خوانی دانشگاه علامه طباطبایی فیلم سینمایی "آن بیست‌وسه نفر" را سه‌شنبه ۱۹ آذرماه ساعت ۱۳ در آمفی تئاتر دانشکده حقوق‌ و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی اکران کرد.
«آن ۲۳ نفر» فیلمی سینمایی به تهیه‌کنندگی مجتبی فرآورده و کارگردانی مهدی جعفری محصول سال ۱۳۹۷ است که برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و موفق به دریافت سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی شد. این فیلم  روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۱ به اسارت نیروهای عراقی درآمدند.