۳۰ آذر آخرین مهلت ارسال موضوعات نشریات تیتر ۱۲ است

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۵۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
فعالان نشریات دانشجویی تا ۳۰ آذر فرصت دارند موضوعات بخش ویژه دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۲) را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
 ۳۰ آذر آخرین مهلت ارسال موضوعات نشریات تیتر ۱۲ است
دبیرخانه "دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی" که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود از دانشجویان و فعالان نشریات دانشجویی درخواست کرد که موضوعات پیشنهادی خود را برای جشنواره ارائه دهند.

بر این اساس، دانشجویان و فعالان نشریاتی می‌توانند موضوعات پیشنهادی خود برای بخش ویژه این دوره از جشنواره را تا روز شنبه ۳۰ آذرماه به آدرس تلگرامی دبیرخانه به نشانی Dabirkhanehtitr ۱۲
@ ارسال کنند.

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی هر دوره چند موضوع را به عنوان محور‌های بخش ویژه انتخاب می‌کند. دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با تغییر رویه پیشین، این محور‌ها را از میان پیشنهادات مخاطبان جشنواره انتخاب می‌کند.

آثار این بخش در چهار قالب گزارش، مصاحبه، یادداشت و مقاله دریافت خواهد شد.

زمان آغاز به کار دوازدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی"تیتر۱۲"بعد از ابلاغ دستورالعمل به دانشگاه‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.