آغاز سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۸۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از اول دی ماه سال ۱۳۹۸ در همه دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می شود.
آغاز سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در دی، بهمن ماه سال جاری، آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، همزمان در تاریخ1398/12/05 ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم اسفند ماه 1398 تا پایان خرداد ماه 1399 می‌باشد.

لازم به ذکر است بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره، فایل های تلاوت(تحقیق و ترتیل) برگزیدگان مرحله دانشگاهی می بایست توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تا تاریخ 1399/03/01به دبیرخانه مرحله سراسری(متعاقبا" اعلام می شود)، ارسال گردد.

برای دریافت فایل آیین نامه اینجا را کلیک نمایید