نشست اکران و تحلیل روان‌شناختی فیلم جوکر برگزار شد

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۴۵ اخبار فرهنگی انجمن ها
اکران و تحلیل روانشناختی فــیــلـم سـیـنـمـایـی «جـوکـر|JOKER» به همت انـجـمـن عـلـمـی دانشـجویی روانشناسی و کانون فیلم‌و‌عکس با همکاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو دانشگاه علامه‌طباطبایی یک‌شنبه ۲۴ آذرماه ۱۳۹۸ در آمـفی تـئاتر دانــشـکـده روانــشـنـاسـی و علوم تربیتی برگزار شد.
نشست اکران و تحلیل روان‌شناختی فیلم جوکر برگزار شد
اکران و تحلیل روانشناختی فــیــلـم سـیـنـمـایـی «جـوکـر|JOKER» به همت انـجـمـن عـلـمـی دانشـجویی روانشناسی و کانون فیلم‌و‌عکس با همکاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو دانشگاه علامه‌طباطبایی یک‌شنبه ۲۴ آذرماه ۱۳۹۸ در آمـفی تـئاتر دانــشـکـده روانــشـنـاسـی و علوم تربیتی برگزار شد.
گفتنی است تحلیل روانشناختی فــیــلـم سـیـنـمـایـی «جـوکـر|JOKER» با حضور بهزاد پور علی بابا، روانکاو و روانشناس بالینی و جمعی از دانشجویان و علاقه مندان این حوزه برگزار شد.