اطلاعیه؛ قابل توجه مسئولان نشریات دانشگاهی

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۶۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
با توجه به بخشنامه مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، درخصوص مصوبه شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم مورخ 13/9/1398 مدیران مسئول نشریاتی امکان شرکت در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه، شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم و جشنواره نشریات سراسری تیتر 12را خواهند داشت که نسبت به انجام موارد ذیل در سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم به نشانی www.apmsrt.ir اقدام نمائید:
اطلاعیه؛ قابل توجه مسئولان نشریات دانشگاهی

ثبت نام و درج اطلاعات (نام، زمینه انتشار، ترتیب انتشار، صاحب امتیاز، مدیرمسئول، سردبیر) نشریات دانشگاهی
بارگذاری فایل نشریات چاپ شده

لازم به ذکر است با توجه به ثبت اطلاعات نشریات دانشگاه در سامانه فوق؛ نیازی به ثبت مجدد اطلاعات نشریه نیست. فقط کافیست صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیرانی که تاکنون در سامانه فوق ثبت نام نکرده‌اند ضمن ثبت نام و ایجاد حساب کاربری و فعال سازی آن، شماره ملی خود را به کارشناس نشریات دانشگاه تلفن 48393518 جناب آقای قنبری اعلام نمایند. پس از این مرحله می‌توانند نسبت به بارگذاری فایل نشریه خود اقدام نمایند.
قابل توجه دانشجویانی که قبلاً نشریه خود را در سامانه ثبت کرده‌اند؛ بدیهی است نشریاتی که درخواست مجوز خود را از طریق سامانه نشریات دانشگاهی وزارت علوم ثبت کرده و مجوز دریافت کرده‌اند، نیازی به ثبت مجدد اطلاعات خود ندارند. فقط کافی است فایل نشریات چاپ شده خود را که قبلاً چاپ شده یا در آینده چاپ می‌شود را همیشه در سامانه بارگذاری نمایند.
توصیه می‌گردد حداکثر تا پایان دی ماه 98 نسبت به انجام موارد خواسته شده اقدام نمایید.