جشن شب یلدا با حضور و استقبال گسترده دانشجویان در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۷۰ اخبار فرهنگی کانون ها
جشن شب یلدا به همت به همت کانون ایرانشناسی و گردشگری و با همکاری دیگر کانون‌های فرهنگی هنری و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور و استقبال گسترده دانشجویان در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد. گفتنی است این جشن با حضور دکتر اکبرپورفرج، نقالی خوانی خانم پریسا سیمین مهر، اجرای گروه موسیقی هیمن، شعر و طنز پردازی آقای سعید طلایی و کتاب خوانی و موسیقی مهدی فرج اللهی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. اجرای گروه موسیقی، برگزاری مسابقه های طنز، شعرخوانی و… از جمله برنامه های این جشن بود.

جشن شب یلدا به همت به همت کانون ایرانشناسی و گردشگری و با همکاری دیگر کانون‌های فرهنگی هنری و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور و استقبال گسترده دانشجویان در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

گفتنی است این جشن با حضور دکتر اکبرپورفرج، نقالی خوانی خانم پریسا سیمین مهر، اجرای گروه موسیقی هیمن، شعر و طنز پردازی آقای سعید طلایی و کتاب خوانی و موسیقی مهدی فرج اللهی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.