مسابقات مناظره به همراه پرسش و پاسخ از تیم های مناظره کننده

همزمان با مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و در حمایت از تیم ثامن الحجج نماینده شایسته دانشگاه علامه طباطبائی و برگزیده مرحله منطقه ای جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی با همکاری کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و دینی برنامه شرکت در مسابقات مناظره به همراه پرسش و پاسخ از تیم های مناظره کننده را دوشنبه 1 دی ماه1398 ساعت 13:30 الی 16:30 در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می کند.
مسابقات مناظره به همراه پرسش و پاسخ از تیم های مناظره کننده
همزمان با مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و در حمایت از تیم ثامن الحجج نماینده شایسته دانشگاه علامه طباطبائی و برگزیده مرحله منطقه ای جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی با همکاری کانون های فرهنگی هنری اجتماعی و دینی برنامه شرکت در مسابقات مناظره به همراه پرسش و پاسخ از تیم های مناظره کننده را دوشنبه 1 دی ماه1398 ساعت 13:30 الی 16:30 در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می کند.

همراه با جوائز ارزنده:
60 جایزه 500 هزار ریالی شارژ اپلیکیشن طاقچه
100 تسهیلات 1.5 میلیون تومانی صندوق قرض الحسنه دانشجویان جهاد دانشگاهی
همراه با تقدیر از  خانواده جهاد گر شهید حسین علیمرادی به عنوان مرد اخلاق مناظرات دانشجویی

به همراه وسیله ایاب و ذهاب و پذیرایی
زمان حرکت دوشنبه 1 دی ماه ساعت 13 -پردیس دهکده المپیک
اطلاعات بیشتردرمورد مسابقات مناظره :  isojd_ac@  و  www.isojd.ac.ir
تلفن جهت ثبت نام و حضور در مراسم: 09124976163 آقای ثلاثی
لطفا از طریق واتس آپ نام و نام خانوادگی به همراه شماره تماس خود را جهت شرکت در برنامه ارسال کنید(ظرفیت محدود)