استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از نمایشگاه آب و آینه

نمایشگاه آب و آینه با موضوع پوشش های حرفه ای دانشجویان که از شنبه تا یکشنبه ۲۳ تا 1 دی ۱۳۹۸ در محل راهروی مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی واقع در پردیس مرکزی دانشگاه همراه با ویژه برنامه های فرهنگی در حال برگزاری است، مورد استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفت.
استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از نمایشگاه آب و آینه

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و پوشش های حرفه ای دانشجویان به تمام دانشجویان دختر و پسر در تمام مقاطع تحصیلی و در کلیه دانشکده ها بن تخفیف ۵۰ هزار تومانی جهت خرید اقلام پوشش حرفه‌ای با کیفیت مناسب و قیمت تولیدکننده اهدا می کند. همچنین به دانشجویان با شرایط ذیل در حوزه های نشریات دانشجویی، تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی، انجمن های علمی دانشجویی و رابطان فرهنگی خانه های دانشجویی بن تخفیف ۱۵۰ هزار تومانی (صرفاً ویژه دانشجویان دختر) به شرح ذیل داده می شود.