قابل توجه مدیران مسئول محترم نشریات

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۹۵۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
برای بارگذاری فایل نشریه در سامانه نشریات وزارت علوم (apmsrt.ir) پس از ورود به سامانه خود، از طریق انتخاب عنوان «کاربر» در بخش «مدیریت اطلاعات» مشخصات گواهینامه دوره آموزشی گذرانده شده خود را در بخش «گواهی آموزشی کاربران» ثبت و تصویر آن را بارگذاری نمایند. پس از ارسال گواهینامه در صورت تایید اصالت گواهینامه توسط کارشناس نشریات دانشگاه، مدیرمسئول نشریه می‌تواند نسبت به ثبت و بارگذاری فایل‌های چاپ نشریه اقدام کند.
قابل توجه مدیران مسئول محترم نشریات
شماره گواهینامه همان شماره بالای سمت چپ بالای تاریخ می‌باشد که بدون علامت / یا اسلش باید درج گردد.
دانشجویانی که تاکنون گواهینامه شرکت در دوره آموزشی خود را دریافت ننموده‌اند جهت دریافت به خانه نشریات دانشگاه مستقر در مجتمع فرهنگی مسجد امام علی علیه السلام طبقه دوم اتاق 17 مراجعه نمایند یا برای دریافت فایل تصویری گواهی با ذکر نام و نام خانوادگی با ایمیل خانه نشریات مکاتبه نمایند.

تلفن مستقیم خانه نشریات:  :48393518
ایمیل برای ارسال فایل: atunashr@gmail.com