کمک رسانی به هموطنان سیل زده در استان سیستان و بلوچستان

با توجه به حادثه دلخراش سیل در استان سیستان و بلوچستان در منطقه دشتیاری و وضعیت بحرانی هموطنان شریفمان و نیاز به کمک های مردمی در آن منطقه لطفا در صورت تمایل کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به موسسه مردم نهاد دست یاری به دشتیاری، که توسط دانشجویان کانون خیریه دانشگاه و جهادگر آسمانی مرحوم حسین علیمرادی بنیانگذاری گردیده است، ارسال فرمایید.
 کمک رسانی به هموطنان سیل زده در استان سیستان و بلوچستان
با توجه به حادثه دلخراش سیل در استان سیستان و بلوچستان در منطقه دشتیاری و وضعیت بحرانی هموطنان شریفمان و نیاز به کمک های مردمی در آن منطقه لطفا در صورت تمایل کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به موسسه مردم نهاد دست یاری به دشتیاری، که توسط دانشجویان کانون خیریه دانشگاه و  جهادگر آسمانی مرحوم حسین علیمرادی بنیانگذاری گردیده است، ارسال فرمایید.

شماره کارت: 8060-0012-7070-6037

شماره حساب: 880554669

به نام "مردم نهاد دست یاری به دشتیاری" نزد بانک کشاورزی، شعبه شهرآرا

لیست اقلام مورد نیاز جهت کمک رسانی به مناطق سیل زده:

1. آب معدنی 2. پتو 3. کنسرو 4. لوازم بهداشتی و پوشک بچه 5. کفش 6. بیسکویت 7. اسباب بازی

شماره تماس 091963499320 جهت هماهنگی برای دریافت کمک های غیر نقدی