گزارش تصویری/ مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در دانشگاه علامه

مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) با حضور دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه هر روز صبح به مدت 4 روز از به همراه قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی و صرف صبحانه برگزار شد.
گزارش تصویری/ مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در دانشگاه علامه

مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) با حضور دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه هر روز صبح به مدت 4 روز  همراه با قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی و صرف صبحانه برگزار شد.

این مراسم به همت امور فرهنگی مسجد امام علی(ع) روزهای شنبه 5 بهمن تا سه شنبه 8 بهمن 1398 در مسجد دانشگاه علامه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام جعفری به سخنرانی و مداح اهل بیت علی مرادی نیز به نوحه‌سرایی پرداختند.