نخستین جلسۀ شورای سیاستگذاری چهارمین جشنوارۀ رویش در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۵۷ اخبار فرهنگی کانون ها
بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره، حسین سلیمی، رئیس، وحید شالچی، قائم مقام، هدی غفاری، دبیر، الهام حسنلو، دبیر اجرایی و علی اکبریان میمند، مسئول دبیرخانۀ مرکزی جشنواره خواهند بود.
نخستین جلسۀ شورای سیاست‌گذاری چهارمین جشنوارۀ رویش با حضور رئیس، قائم مقام و دبیران این جشنواره برگزار شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به نقل از عطنا، بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره، دکتر حسین سلیمی، رئیس، دکتر وحید شالچی، قائم مقام، دکتر هدی غفاری، دبیر، خانم الهام حسنلو، دبیر اجرایی و آقای علی اکبریان میمند، مسئول دبیرخانۀ مرکزی جشنواره خواهند بود.
بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده، یکشنبه ۱۳ بهمن 1398، کانون‌های حوزه های هنری-ادبی و مذهبی و دوشنبه ۱۴ بهمن ماه، کانون‌های حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اندیشه داوری می شوند.
بر این اساس، ۱۵ الی ۲۶ بهمن 1398 نیز داوری آثار فردی برگزار می شود.
دبیرخانه این جشنواره همچنین اعلام کرد که سوم اسفندماه، افتتاحیه این جشنواره برگزار می شود که طی آن نمایشگاه و غرفه کانون‌ها تا ۱۲ اسفند 1398 برقرار است.
برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌ها و مسابقات کانون ها در تاریخ‌های ۵، ۶، ۱۰ و ۱۱ اسفند، اردو تشکیلاتی کانون ها ۷، ۸ و۹ اسفند و برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در تاریخ ۱۳ اسفند ماه از دیگر برنامه های این جشنواره است.
گفتنی است، این جشنواره برای اولین بار به صورت رویداد برگزار می شود.