فراخوان ارسال مطالب جهت همکاری با نشریه انجمن علمی دانشجویی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۹۳ اطلاعیه ها نشریات
گروه نشریه انجمن علمی - دانشجویی روانشناسی، در جهت گسترش دانش آکادمیک روانشناسی قصد دارد با انتشار نشریه ای دانشجویی، قدمی کوچک برای این هدف بزرگ بردارد. از دانشجویان و افراد صاحب قلم دعوت به عمل می آید تا مطالب خود را در قالب یادداشت، گزارش، خبر، نقد کتاب، نقد فیلم و ... در ارتباط با موضوعات مختلف روانشناختی و با تاکید بر اهم مسائل موجود در حوزه های تخصصی این رشته با ما به اشتراک بگذارند. تاکید انتشار نشریه در این دوره بیشتر بر ترجمه از کتب و مقالات لاتین می باشد؛ لذا از دانشجویان توانمند در کار ترجمه نیز دعوت ویژه به عمل می آید.

راه های ارتباطی:   smssahaf@            ایمیل: saeidsahaf@gmail.com