کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از شهرک سینمائی ایران بازدید کردند

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۲۱۵ اخبار فرهنگی انجمن ها تشکل ها کانون ها نشریات
کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از شهرک سینمائی ایران (شهرک سینمائی غزالی سابق) یا شهرک حاتمی سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ به همت ستاد بزرگداشت دهه فجر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند.
کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از شهرک سینمائی ایران بازدید کردند
کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از شهرک سینمائی ایران (شهرک سینمائی غزالی سابق) یا شهرک حاتمی سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ که به همت ستاد بزرگداشت دهه فجر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، بازدید کردند.
شهرک سینمائی ایران (شهرک سینمائی غزالی سابق) یا شهرک حاتمی نام محوطه بزرگی است در غرب تهران که در آن دکورهای خیابان‌ها و ساختمان‌های مربوط به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی ساخته و نگهداری می‌شود. تقریباً تمام دکورهای شهرک سینمایی ایران مربوط به دوره رضا شاه و اوایل محمد رضا شاه است اما در این شهرک دکور کوفه هم ساخته شده‌است. همچنین دکورهای این شهرک دکورهای ساختمان‌ها و خیابان‌هایی هستند که واقعاً در تهران قدیم وجود داشتند. از دیگر دکورهای ساخته شده در این شهرک، دکور شهر اورشلیم است که در سریال‌ها و فیلم‌های سینمائی بسیاری استفاده شده‌است.