اردوی کوهپیمایی شهدای گمنام به همت ستاد بزرگداشت ایام الله دهه فجر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

اردوی کوهپیمایی شهدای گمنام شهرک شهید باقری منطقه ۲۲ به همت ستاد بزرگداشت ایام الله دهه فجر و با همکاری دفتر نهاد رهبری دانشگاه علامه طباطبائی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ویژه اساتید و کارکنان دانشکاه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ با حضور کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم غبار روبی مزار تپه نورالشهدا شهرک شهید باقری در منطقه ۲۲ با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی انجام شد. همچنین برگزاری مسابقه فرهنگی و مذهبی از موارد دیگری است که در این مراسم برگزار و در پایان به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.