قدردانی معاونت فرهنگی و اجتماعی از تیم موت کورت جساپ دانشگاه علامهطباطبائی
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از تیم موت کورت جساپ دانشگاه که برای دومین سال متوالی مقام نخست مسابقات ملی موت کورت جساپ را کسب کرد و به عنوان نماینده ایران به دور بین المللی راه پیدا کرد، در نشستی با حضور دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر دکتر جواد کاشانی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر محمد امیرپناهی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر پوریا عسکری عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و آقای محمدرضا رحمت خواه کارشناس فرهنگی که چهارشنبه 23 بهمن 1398 در تالار گفتگو این معاونت برگزار شد، با اهدا لوح سپاس قدردانی کرد.
تیم دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از علی مسعودیان، الهه کاظم زاده، فاطمه عمرانی و هومن هروی، دانشجویان کارشناسی ارشد حقوق بین الملل با مربیگری فرزانه منتخب، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل و مشاوره علمی کتایون حسین نژاد، استاد مدعو گروه و مشاور حقوق عمومی و بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی برای دومین سال متوالی برگزیده دور ملی مسابقات موت کورت جساپ شد.
این تیم به عنوان نماینده ایران به مسابقات جهانی فیلیپ جساپ که ماه های آینده در واشنگتن دی.سی برگزار می شود، راه پیدا کرد. علاوه بر این، جایزه بهترین لایحه نیز به تیم دانشگاه علامه طباطبائی اختصاص یافت.
مسابقات موت کورت جساپ، شبیه سازی رسیدگی های دیوان بین المللی دادگستری است که از سال ۱۹۶۰ برگزار می شود و به عنوان معتبرترین و بزرگ ترین مسابقات بین المللی موت کورت هر ساله با شرکت حدود ۷۰۰ تیم از ۱۰۰ کشور در شهر واشنگتن دی سی برگزار می شود.
تیم های علاقمند به شرکت در دور بین المللی، ابتدا در سطح ملی به رقابت می پردازند و برنده مسابقات ملی به مسابقات بین المللی راه می یابد. در ایران، برگزاری مسابقات ملی بر عهده مرکز مطالعات مدرن (MIS) است. این مرکز با همکاری استادان برتر دانشگاه های کشور این مسابقات را برگزار می کند.
گفتنی است، در پرونده امسال، دولت فرضی آداوا خواهان و دولت فرضی راساسا خوانده دعوی است و مسائلی از قبیل صلاحیت دیوان، قابلیت پذیرش دعوی، جانشینی دولت ها در معاهدات، اعتبار معاهدات، تفسیر معاهدات، مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر در مرز، کاربرد زور در قالب اقدامات نظامی و انتظامی، تحقیق و توسعه و کاربرد سلاح های خودمختار مجهز به هوش مصنوعی، تعرفه ها در قالب سازمان جهانی تجارت، ضرورت و امنیت ملی، همکاری با دیوان کیفری بین المللی، مصونیت وزیر امور خارجه و… در این پرونده طرح شده است تا دانشجویان با شرکت در مسابقه، سطح دانش حقوقی بین المللی خود را در موضوعات مورد اشاره به آزمون بگذارند.
نظر شما :