مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۳۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها تشکل ها
مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی شنبه ۲۶بهمن ۱۳۹۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه با حضور خانواده شهدا و دانشجویان دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام حلوائیان، شعر خوانی حمیدرضا برقعی، هنرنمایی فاطمه عبادی (نفر اول برنامه عصر جدید) و اجرای حامد سلطانی برگزار شد.
مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد
مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی شنبه ۲۶بهمن ۱۳۹۸ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه با حضور خانواده شهدا و دانشجویان این دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام حلوائیان، شعر خوانی حمیدرضا برقعی، هنرنمایی فاطمه عبادی (نفر اول برنامه عصر جدید) و اجرای حامد سلطانی برگزار شد.

در این مراسم جمعی از خانواده های شهدا هم حضور داشتند که با اهدای هدایایی از آنها قدردانی شد.