مناظره دانشجویی با موضوع "مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات"

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۳۵ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها تشکل ها
مناظره دانشجویی با موضوع "مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات" به همت بسیج دانشکده ارتباطات و انجمن اسلامی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی یک شنبه ۲۷بهمن 1398 در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.
مناظره دانشجویی با موضوع "مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات"
مناظره دانشجویی با موضوع "مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات" به همت بسیج دانشکده ارتباطات و انجمن اسلامی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی یک شنبه ۲۷بهمن 1398 در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

گفتنی است در این مناظره سعید خجسته مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، کیاوش کلهر مسلول اسبق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، علیرضا ارشادی فرد فعال دانشجویی و عضو سابق انجمن اسلامی و سیدامیررضا جلالی فعال دانشجویی و عضو سابق انجمن اسلامی حضور داشتند.