برگزاری کارگاه «تشریفات و پذیرایی» در دانشگاه علامه طباطبایی

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۳۶ کانون ها
کانون «گندم» با همکاری انجمن علمی دانشجویی هتلداری دانشگاه علامه طباطبایی کارگاه "تشریفات و پذیرایی" را برگزار می‌کند.
برگزاری کارگاه «تشریفات و پذیرایی» در دانشگاه علامه طباطبایی

"تعریف تشریفات"، "تعاریف کاربردی در تشریفات" ، "تشابه و تفاوت انواع تشریفات (vip،cip)، رستورانی، کافه‌ و..."،  "عوامل تاثیرگذار در پذیرایی عالی"، "انواع مهمان"، "اقدام به سفر"، "آماده‌سازی استقبال"، "استقبال"، "اسکورت"، "استقبال رسمی"، "جلسات و پذیرایی آنها"، "آماده سازی ضیافت"، "ضیافت"، "منو و انواع آن"، "مروری بر آیتم‌هایی از منو (نوشیدنی گرم‌ و سرد، پیش‌غذا، غذا، دسر)"، " انواع میز"، "انواع پذیرایی"، "چیدمان میز و سالن"، "پلیسه"، "سرو و ارائه و تفاوت آنها" و"نپکین" از جمله مباحث و سرفصل‌های این کارگاه است.

این کارگاه روز پنجشنبه یکم اسفند ماه ۹۸ ، ساعت ۹ الی ۱۵، در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.