۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۵۹ اخبار فرهنگی انجمن ها
دومین جلسه مجمع عمومی انجمن علمی - دانشجویی روان‌شناسی با حضور پرشور اعضای انجمن علمی برگزار شد و در این گردهمایی، دبیر انجمن علمی گزارشی از فعالیت‌های انجمن علمی در نیمسال تحصیلی اول ارائه و به چشم‌انداز فعالیت‌های انجمن در نیم سال دوم تحصیلی اشاره کرد.
دومین جلسه مجمع عمومی انجمن علمی - دانشجویی روان‌شناسی با حضور پرشور اعضای انجمن علمی برگزار شد و در این گردهمایی، دبیر انجمن علمی گزارشی از فعالیت‌های انجمن علمی در نیمسال تحصیلی اول ارائه و به چشم‌انداز فعالیت‌های انجمن در نیم سال دوم تحصیلی اشاره کرد.
در بخش پایانی مجمع نیز تیم سازی اعضای جدید برای فعالیت‌ در کارگروه‌های انجمن علمی صورت گرفت.