نشست مروری بر حقوق مطبوعات (با تاکید بر حقوق کیفری)

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۶۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
نشست مروری بر حقوق مطبوعات (با تاکید بر حقوق کیفری) به همت خانه نشریات دانشگاهی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران با تدریس دکتر حسین غلامی مدیر گروه حقوق نهادها و شهروندان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی یک ‌شنبه 11 اسفند 98 ساعت 10 تا 12 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
نشست مروری بر حقوق مطبوعات (با تاکید بر حقوق کیفری)
نشست مروری بر حقوق مطبوعات (با تاکید بر حقوق کیفری) به همت خانه نشریات دانشگاهی ویژه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران  با تدریس دکتر حسین غلامی مدیر گروه حقوق نهادها و شهروندان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی یک ‌شنبه 11 اسفند 98 ساعت 10 تا 12 در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه می‌شود. در صورت وجود ظرفیت؛ حضور سایر علاقه‌مندان بلامانع است.در پایان، فعالین نشریات ناهار میهمان معاونت فرهنگی دانشگاه خواهند بود.
ثبت نام تلفنی: 48393518
مهلت تا 10 اسفند 98