کارگاه تهیه و تولید ماسک‌های بهداشتی دانشگاه علامه‌طباطبائی افتتاح شد

۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۱۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها تشکل ها کانون ها نشریات
با حضور معاونان، مدیران و جمعی از مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه تهیه و تولید ماسک‌های بهداشتی در قالب یک اقدام جهادی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همکاری بخش های مختلف دانشگاه علامه‌طباطبائی افتتاح شد.
کارگاه تهیه و تولید ماسک‌های بهداشتی دانشگاه علامه‌طباطبائی افتتاح شد

این کار جهادی کاملاً رایگان و به همت کارکنان دانشگاه و جمعی از دانشجویان خیّر، تداوم خواهد شد و ماسک های تولیدی در نهایت برای استریلیزه شدن به دانشگاه علوم پژشکی تحویل داده می شود تا  در اختیار بیمارستانها قرار دهد.

این اقدام به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و همکاری معاونت دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسیج کارکنان، روابط عمومی دانشگاه، معاونت توسعه و مدیریت منابع صورت می گیرد.

گفتنی است از روز شنبه ۲۳ فروردین ماه، ساعت ۹ صبح الی ۱۴ تولید ماسک های بهداشتی آغاز خواهد شد وئ روزانه بیش از 1000 ماسک تولید خواهد شد.

مسئولیت و سرپرستی این گروه جهادی با آقای علی مرادی مسئول اجرایی مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی است و علاقه مندان برای همکاری بیشتر و ثبت نام می توانند با شماره 09305949252 (آقای مرادی) تماس بگیرند.