دوشنبه‌های صنعتی به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود

۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۴۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
با توجه به تعطیلی دانشگاه در ایام مواجهه با شیوع ویروس کرونا، انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی تصمیم گرفت تا دانشجویان این رشته هر دوشنبه با یکی از صنایع فعال در کشور آشنا شوند.
دوشنبه‌های صنعتی به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.
با توجه به تعطیلی دانشگاه در ایام مواجهه با شیوع ویروس کرونا،  انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی تصمیم گرفت تا دانشجویان این رشته هر دوشنبه با یکی از صنایع فعال در کشور آشنا شوند.
علاقه مندان می‌توانند جهت نشر یادداشت‌ها و مقالات خود در حوزه صنایع مختلف، با مسئول روابط عمومی انجمن از طریق آیدی mahsa_karimiannasab@ در ارتباط باشید.