معرفی کتاب‌های حوزه سیاست‌گذاری اجتماعی و رفاه

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۵۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
معرفی کتاب‌های حوزه سیاست‌گذاری اجتماعی و رفاه دوشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها با هشتگ #کتاب_رفاه توسط انجمن علمی دانشجویی سیاست‌گذاری اجتماعی معرفی می شود.
معرفی کتاب‌های حوزه سیاست‌گذاری اجتماعی و رفاه
معرفی کتاب‌های حوزه سیاست‌گذاری اجتماعی و رفاه دوشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها با هشتگ #کتاب_رفاه توسط انجمن علمی دانشجویی سیاست‌گذاری اجتماعی معرفی می شود.
در این ایام قرنطینه خانگی و توفیق اجباری یکجانشینی برآن شدیم تا به معرفی برخی از کتاب‌های حوزه رفاه اجتماعی و سیاست‌گذاری اجتماعی که جدیدا منتشر شده‌اند و هنوز ترجمه نشده‌اند، بپردازیم.
روال کار بدین صورت است که ابتدا معرفی کوتاهی از کتاب و نویسنده را منتشر کرده و سپس فایل پی دی اف آن کتاب را در دسترس علاقمندان می‌گذاریم.
از تمام دوستان علاقمند، که تمایل دارند در این برنامه معرفی کتاب ما را یاری نمایند، دعوت می‌کنیم تا یادداشت معرفی کتاب خود را به آیدی Shivaaghaee@ بفرستند. اگر تمایل به ترجمه دارید، اطلاع دهید که متن اصلی در اختیارتان قرار بگیرد. ترجمه‌ها با نام شما منتشر می‌شود.