۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۸۵ اطلاعیه ها انجمن ها
فراخوان ارسال مطالب جهت همکاری با دومین شماره نشریه انجمن علمی - دانشجویی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی منتشر شد.
گروه نشریه دوپامین در نظر دارد شماره آتی خود را با موضوع روانشناسی و هنر منتشر کند. لذا از نویسندگانی که به عناوینی چون نقد فیلم و کتاب، تبلیغات و رسانه، نوروساینس و هنر، مطالعات میان رشته ای روانشناسی هنر، هنر درمانی و یا هر مطالعه ی هنری دیگر، و مرتبط با روانشناسی علاقه مند هستند، دعوت می شود تا مطالب خود را با ما به اشتراک بگذارند.