هدف از راه اندازی کارگاه جهادی تولید ماسک بهداشتی در دانشگاه علامه‌طباطبائی ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه در بحران کرونا است

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۳۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها تشکل ها کانون ها نشریات
کارگاه جهادی تولید ماسک بهداشتی با ظرفیت تولید متوسط روزانه هزار ماسک به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری معاونت دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی شد.

دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هدف از راه اندازی این کارگاه را، ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه در بحران کنونی و تامین بخشی از نیازهای بهداشتی جامعه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: روزانه هزار تا هزار و ۲۰۰ ماسک در این کارگاه با محوریت مسجد امام علی(ع)  تولید می شود.
وی ادامه داد: ماسک های تولید شده توسط واحد بهداشت و درمان بیمارستان ها و دانشگاه، استریل و جهت رفع نیاز دو بخش مصرف می شود. یک قسمت در اختیار کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان بقیه الله قرار می گیرد و بخش دوم پاسخگوی نیاز کارکنان دانشگاه و خانواده های آنهاست.
دکتر شالچی با بیان اینکه پارچه مورد نیاز برای تولید ماسک بیمارستان ها توسط خود آنها تامین می شود، افزود: نیروهای جهادی دانشگاه دوخت ماسک ها را انجام می دهند و این ماسک ها پس از استریل توسط بیمارستان ها به چرخه مصرف وارد می شوند.