۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۴۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
جشنواره رضوان در دوبخش : ترتیل و تدبر هرروز یک سوره از جزء ۳۰ قرآن کریم (سوره اول :نباء) به همت کانون قرآن و عترت برگزار می شود.
جشنواره رضوان در دوبخش : ترتیل و تدبر هرروز یک سوره از جزء ۳۰ قرآن کریم (سوره اول :نباء) به همت کانون قرآن و عترت برگزار می شود.

بخش ترتیل یا قرائت: شرکت کنندگان کافیه از قرائت یا ترتیل خودشون از سوره موردنظر فیلم یا صوت بگیرن و برای ما ارسال کنند .هرشب به تشخیص داوران برجسته قرآنی به سه تا ازبهترین ترتیل ها جوایز ۵۰ هزارتومنی اهدا خواهد شد.

( داور بخش ترتیل خواهران و ادمین کانال و اینستای کانون  خانم می باشد)

بخش تدبر: شرکت کنندگان با مطالعه معنی و تفسیر سوره موردنظر برداشت خودشون ازسوره را باتوجه به شرایط جامعه درحداکثر ۵۰۰ کلمه درقالب شعر،داستان کوتاه،دلنوشته .عکس نوشته ،طنز و سایر قالب های ادبی و هنری برای ما ارسال می کنند .که هرشب به قیدقرعه به ۳ نفر جوایز ۵۰ هزار تومنی اهدا خواهدشد.

درروز عیدفطر به سه دانشجو ازافرادی که بیشترین مشارکت را درمسابقات ماه مبارک داشته اند به قیدقرعه جوایز یک میلیون تومانی اهدا خواهدشد.