مهلت شرکت در جشنواره «کرونازی» دانشگاه علامه طباطبایی ۳۰ اردیبهشت به پایان می‌رسد

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۳۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
جشنواره «کرونازی» به همت معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می شود. این جشنواره با محوریت نقش دانشجوی ایرانی در جامعه، درمان و ابعاد اجتماعی و اقتصادی ناشی و نیز مسئولیت اجتماعی دانشجو در ایام کرونا در رشته های: پادکست، فیلم کوتاه، داستان کوتاه، پوستر، یاداشت نویسی، نقاشی و کاریکاتور و نمایش نامه نویسی برگزارخواهد شد. دانشجویان علاقمند تا تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی kanoonatu ۳@gmail.com ارسال نمایند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۴۸۳۹۳۵۱۷ تماس حاصل فرمایند.

محورهای جشنواره:
دانشجوی ایرانی و کرونا
مسئولیت من در برابر خانواده، دانشگاه،جامعه
نقش کادر درمان در زمان کرونا
وضعیت اقتصادی_اجتماعی ناشی از کرونا
نحوه شاد زیستن در ایام کرونایی

قالب‌های جشنواره:
پادکست
داستان کوتاه
شعر
یادداشت نویسی
نمایش‌نامه نویسی