۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۶۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
کانون ورزش در جهت توسعه اجتماعی و کانون محیط زیست دانشگاه علامه طباطبائی وبینار با موضوع کووید ۱۹ و تاثیر آن بر محیط زیست با تدریس دکتر شروان شعاعی (کنشگر اجتماعی و محیط زیست) شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹ ساعت ۱۴ الی ۱۶ را برگزار می کند.
کانون ورزش در جهت توسعه اجتماعی و کانون محیط زیست دانشگاه علامه طباطبائی وبینار با موضوع کووید ۱۹ و تاثیر آن بر محیط زیست با تدریس دکتر شروان شعاعی (کنشگر اجتماعی و محیط زیست)  شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹ ساعت ۱۴ الی ۱۶ را برگزار می کند.

جهت ثبت نام به آی دی تلگرام @mohitezist_atu نام، نام خانوادگی، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی و شماره تماس خود را ارسال نمایید.