سلسله نشست های گفتگوهای آزاد علامه "فضایی برای پرسشگری" سه شنبه ها ساعت ۲۲

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۱۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها تشکل ها کانون ها نشریات
سلسله نشست های گفتگوهای آزاد علامه "فضایی برای پرسشگری" سه شنبه ها ساعت ۲۲ با حضور اساتید صاحب نظر کشور با موضوع کرونا در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، حقوقی، روانشناسی، ارتباطات و ... بصورت گفتگوی دوطرفه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
سلسله نشست های گفتگوهای آزاد علامه  "فضایی برای پرسشگری" سه شنبه ها ساعت ۲۲
سلسله نشست های گفتگوهای آزاد علامه  "فضایی برای پرسشگری" سه شنبه ها ساعت ۲۲ با حضور اساتید صاحب نظر کشور با موضوع کرونا در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، حقوقی، روانشناسی، ارتباطات و ... بصورت گفتگوی دوطرفه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
دبیر گفتگو دکتر مهدی مهدوی زاهد (مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی)
گفتگوهای آزاد علامه  "فضایی برای پرسشگری"

پخش در صفحه نیمکت:

نشانی دبیرخانه دائمی گفتگوهای آزاد علامه و کسب اطلاعات بیشتر: تهران دهکده المپیک، میدان ورزش، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:  کد پستی: ۱۴۸۹۶۸۴۵۱ تلفن: ۴۸۳۹۳۵۰۶   همراه  ۰۹۰۲۴۴۷۶۸۲۰ (واتس اپ)