ساخت دبستان برای روستای سیل‌زده «هودر بساط علی» توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۹۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها تشکل ها
توسط دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه، مراحل ساخت دبستان شهیدسعید انصاری در روستای سیل زده هودر بساط علی واقع در استان لرستان به پایان رسید.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به نقل از خبرگزاری فارس، توسط دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه، مراحل ساخت دبستان شهیدسعید انصاری در روستای هودر بساط علی واقع در استان لرستان به پایان رسید.

2_51064.jpg

براساس این گزارش این مدرسه واقع در روستای هودر بساط علی بخش چگنی استان لرستان است، روستایی که در جریان سیل اخیر آسیب‌های زیادی دید و دانش آموزان این روستا محلی برای تحصیل نداشتند و روزانه باید برای رفتن به مدرسه باید کیلومتر‌ها پیاده روی می‌کردند.

3_51065.jpg

سید مجتبی هاشمی نکو مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشگاه علامه در این باره به فارس گفت: در این منطقه مردم روزانه 5 دقیقه دسترسی به آب دارند و در آنجا چشمه‌ای وجود دارد که اگر تعمیر شود این ۵ دقیقه به ۸ الی ۹ ساعت افزایش پیدا خواهد کرد که تعمیرات این چشمه را دوستان گروه ما تقبل کردند.

مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: یکی از مشکلات جدی مردم این منطقه عدم وجود مدرسه بود و دانش آموزان از یک کانکس به عنوان مدرسه استفاده می‌کردند که قرار شد ما برای آنها یک مدرسه بسازیم.

وی ادامه داد: ما در این منطقه چهار گروه داریم که خدمات مختلفی را به محرومان ارائه می‌کنند، همچنین قرار شد مستندی درباره سیل در این منطقه ساخته شود که برای این کار با سازمان اوج و سازمان سراج صحبت شده است.

وی اظهار داشت: با اتمام این پروژه گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه پروژه‌های دیگری نیز برای احداث در مناطق سیل زده انجام خواهد داد.