گفتگوهای آزاد علامه2/ سید احسان خاندوزی/چالش مدیریت بورس و اقتصاد ایران ۱۳۹۹

دومین نشست از سلسله نشست های گفتگوهای آزاد علامه با حضور دکتر سید احسان خاندوزی (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و نماینده تهران در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی) و دبیر گفتگو دکتر مهدی مهدوی زاهد (مدرس دانشگاه علامه طباطبائی) با موضوع چالش مدیریت بورس و اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ساعت ۲۱:۳۰ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
گفتگوهای آزاد علامه2/ سید احسان خاندوزی/چالش مدیریت بورس و اقتصاد ایران ۱۳۹۹

:point_left: دریافت فیلم گفتگوی در آپارات: