اولین نشست بررسی طراحی و اجرای اپلیکیشن فرهنگی برای سهولت در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر محمد امیرپناهی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی واجتماعی دانشگاه و کارکنان حوزه معاونت دوشنبه 19 خرداد 1399 در تالار گفتگو این معاونت به منظور بررسی ابعاد مختلف در زمینه های خلاقیت و نوآوری و ابتکار برای جذب مخاطب، پاسخگو بودن نیازهای دانشجوی در زمینه فرهنگی و ... برگزار شد.

گفتنی نیازسنجی اولیه این برنامه با توجه به وجود واحدهای اجرایی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در حوزه نشریات دانشجویی، کانونهای فرهنگی و هنری و اجتماعی، انجمن های علمی دانشجویی، تشکلهای اسلامی، خانه های دانشجویی و .... در این نشست مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.