ایده شو ایده شو فضایی برای ایده پروری، مهارت ورزی و آمایش کسب و کارهای نوین و استارتاپی دانشجویان

ایده شو اکوسیستمی است برای نفس کشیدن ایده های دانشجویان است. ایده شو فضایست برای ایده پروری، مهارت ورزی و آمایش کسب و کارهای نوین و استارتاپی ست. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی در راستای دانشگاه کارآفرین جشنواره بزرگ ایده شو را در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ در تالار بین المللی ابوریحان برگزار می کنند در این دوره از جشنواره ایده شو از کارآفرینان بنام کشوری، مسئولین کارآفرین کشوری، شرکت های دانش بنیان، نوپا، استارتاپ ها، مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی دعوت خواهد کرد.