«تحلیل چرایی وضع موجود در اقتصاد ایران» در ‌ششمین گفت‌و‌گوی زنده از سری «گفت‌و‌گوهای آزاد علامه» بررسی شد

‌ششمین گفت‌و‌گوی زنده از سری «گفت‌و‌گوهای آزاد علامه» در فضای مجازی با حضور دکتر علی سرزعیم، عضو هیٔیت علمی دانشکده بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبایٔی با موضوع «تحلیل چرایی وضع موجود در اقتصاد ایران» سه‌شنبه شب، سوم تیرماه ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه برگزار شد.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فضاهای آموزشی خصوصا دانشگاه‌ها، فضای اینستاگرام بیش از پیش به مکانی برای برگزاری همایش‌ و گفت‌وگوهای علمی تبدیل‌شده‌است. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایٔی هم از این فرصت استفاده کرده است و سلسله نشست‌هایی را با عنوان «گفت‌و‌گوهای آزاد علامه، فضایی برای پرسش‌گری» تدارک دیده که قرار است هر سه‌شنبه شب ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه به سراغ یکی از استادان برجسته رفته و گفت‌وگویی بصورت زنده برگزار کند.

دکتر مهدی مهدوی‌زاهد، پژوهشگر و مدرس مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق و ارتباطات به‌عنوان مجری و کارشناس اجرای این گفت‌و‌گوهای زنده را در قالب لایو شبکه اجتماعی اینستاگرام بر عهده دارد.
از دیگر استادان حاضر در این سلسله نشست‌ها می‌توان به دکتر محمدباقر خرمشاد، دکتر نهال نفیسی، دکتر علی تقی‌زاده، دکتر محمدمهدی اردبیلی، دکتر فریبرز درتاج، دکتر وحید شالچی، دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی و مهندس محمد درویش اشاره کرد.
علاقمندان می‌توانند از طریق صفحه نیمکت علامه (atu_nimkat) این گفت‌و‌گو‌ها را دنبال کنند.
دبیرخانه این سلسله نشست‌ها در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبایٔی واقع در پردیس مرکزی دهکده المپیک است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن های ۴۸۳۹۳۵۰۶ و ۰۹۰۲۴۴۷۶۸۲۰ (واتس اپ) ارتباط بگیرند.