سومین کارگاه آموزشی مجازی مختص والدین دانشجویان با عنوان "درک والدین از فرزندان جوان" با تدریس دکتر معصومه اسمعیلی چهارشنبه 18 تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹ تا ۲۰ برگزار خواهد شد.

به همت واحد ارتباط خانواده و دانشگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی، سومین برنامه کارگاه آموزشی بصورت مجازی و آنلاین از سلسله کارگاه‌های آموزشی مختص والدین دانشجویان با عنوان "درک والدین از فرزندان جوان" با تدریس دکتر معصومه اسمعیلی (رئیس انجمن مشاوره ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی) چهارشنبه 18 تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹ تا ۲۰ در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.
 سومین کارگاه آموزشی مجازی مختص والدین دانشجویان با عنوان "درک والدین از فرزندان جوان" با تدریس دکتر معصومه اسمعیلی  چهارشنبه 18 تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹ تا ۲۰ برگزار خواهد شد.
به همت واحد ارتباط خانواده و دانشگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی، سومین  برنامه کارگاه آموزشی بصورت مجازی و آنلاین از سلسله کارگاه‌های آموزشی مختص والدین دانشجویان با عنوان "درک والدین از فرزندان جوان" با تدریس دکتر معصومه اسمعیلی (رئیس انجمن مشاوره ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی) چهارشنبه 18 تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹ تا ۲۰ در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.

سلسله کارگاه های آموزشی آنلاین و غیرحضوری مختص والدین دانشجو

دکتر کامران شیوندی(مدیریت هیجانات و احساسات در خانواده) / ۴ تیرماه ۹۹
دکتر منصورفتحی (مهارت آموزی ارتباط مؤثر در خانواده) / ۱ تیرماه ۹۹
دکتر معصومه اسمعیلی (درک والدین از فرزندان جوان) / ۱۸ تیرماه ۹۹